Uw aannemer voor uw nieuwbouw-project, 
regio Lier - Antwerpen | Vrancken woningbouw Nijlen

Volledig nieuwbouwproject of alleen ruwbouw: u kiest

Een aannemer is een partner die vertrouwen uitstraalt en u begeleidt waar nodig. Bij Vrancken Bouw kunt u terecht voor nieuwbouw van a tot z. Maar ook een ruwbouwproject alleen voeren wij graag voor u uit. Welke aanpak u ook verkiest, bij Vrancken Bouw staan heldere communicatie en duidelijke afspraken altijd voorop.

nieuwbouw
nieuwbouwepert

Uw nieuwbouwexpert

Vrancken Bouw is een expert in zijn vak. Ruwbouw is daarbij een eerste belangrijk aandachtspunt. Zit de basis van uw constructie goed? Dan loopt uw project op wieltjes. Daarom besteedt Vrancken Bouw bijzonder veel aandacht aan een professionele ruwbouw. Grondwerken, funderingen, rioleringen, muren, vloeren en dak; bij Vrancken Bouw treft u ervaren vaklui die de beste materialen en de nieuwste technieken toepassen. Uw garantie op een feilloos afgewerkt nieuwbouwproject.

Vraag uw offerte

Nieuwbouw met heldere communicatie

Goede afspraken zijn vaak het halve werk. Daarom overleggen we bij Vrancken Bouw uitgebreid met u en met uw architect. Zo garanderen we dat alles correct verloopt en houden we u ook permanent op de hoogte van alle stappen in het nieuwbouwproces. Wij hebben de garantie dat we correct werken en u blijft altijd up-to-date.

communicatie

Nieuwbouw met het oog op de toekomst

Bij Vrancken Bouw kijken we verder dan de dag van vandaag. We werken met duurzame materialen en passen de nieuwste technieken toe. Zo krijgt u een bouwproject dat niet alleen voldoet aan de normen van vandaag, maar ook klaar is voor de toekomst. Een energiezuinige of zelfs -neutrale woning? Daarvan plukt u vandaag al de vruchten, maar geniet u ook morgen en de dag daarna. Vrancken Bouw: dat is bouwen met een open blik op de toekomst.

Vrancken Bouw Nijlen
Vrancken Bouw Nijlen
press to zoom
Vrancken Bouw Nijlen
Vrancken Bouw Nijlen
press to zoom
Vrancken Bouw Nijlen
Vrancken Bouw Nijlen
press to zoom
Vrancken Bouw Nijlen
Vrancken Bouw Nijlen
press to zoom
1/4

Maak werk van uw nieuwbouwproject

Op zoek naar een ervaren aannemer voor uw nieuwbouwproject? Bij Vrancken Bouw kunt u terecht voor nieuwbouw of enkel ruwbouw. Vraag naar de mogelijkheden!