Zoeken
  • Vrancken BVBA

Ruwbouw of complete nieuwbouw

Voordelen van nieuwbouw

Op aannemersbedrijf Vrancken Bouw kunt u altijd bouwen. Of het nu gaat om een compleet nieuwbouwproject van a tot z of alleen om ruwbouw. Voor professionele begeleiding bij de bouw bent u hier aan het goede adres. Het resultaat mag er zeker zijn! Een volwaardige nieuwbouwwoning en een functionele woninguitbreiding voor optimaal woongenot of een kwalitatieve ruwbouw. Nieuwbouw in no-time gerealiseerd door Vrancken Bouw biedt dan ook veel voordelen.Nieuwbouw naar wens


Voor comfortabel wonen is een moderne woning een eerste vereiste. Wellicht heeft u plannen om uw woning te moderniseren, te verbouwen en uit te breiden. Of u kiest eenvoudigweg voor complete nieuwbouw. Met nieuwbouw bent u verzekerd van een woning die volledig aan uw woonwensen tegemoet komt. Met het gewenste woonoppervlak en een bouwontwerp met functionele ruimtes creëert u zelf eenvoudig de leefomgeving die u nodig hebt.

Energiezuinig of energieneutraal wonen

Een belangrijke reden om voor nieuwbouw te kiezen, is dat u een woning kunt realiseren die niet alleen aan uw eigen eisen voldoet, maar ook aan de nieuwste bouweisen. Dat betekent dat de isolatiewaarden zo hoog mogelijk zijn en energiezuinig of zelfs energieneutraal wonen mogelijk wordt. Hiermee brengt u de impact op het milieu aanzienlijk terug en draagt u zelf bij aan een beter milieu. Daarnaast bespaart u na oplevering fors op uw energiekosten. De gedane investering van de nieuwbouw verdient zich op deze manier vanzelf weer terug.

Geen onderhoud


Een interessant voordeel van nieuwbouw is dat groot onderhoud voorlopig niet aan de orde is. Een pas gebouwde woning is de komende jaren wat dat betreft onderhoudsvrij. Zo bent u met een nieuwbouw op den duur toch nog voordelig uit. U komt niet meer voor verrassingen te staan met dringende onderhoudswerkzaamheden die ook nog eens de nodige kosten met zich meebrengen.


Bent u ook overtuigd van de vele voordelen van nieuwbouw of wilt u meer weten? Neem snel contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven