Uw professionele partner bij zelfbouw & renovatieprojecten,
regio Lier - Antwerpen | Vrancken Bouw Nijlen

Vrancken Bouw in Nijlen (ver)bouwt met u mee

Bent u zelf handig en wilt u graag zelf de handen uit de mouwen steken voor uw eigen bouw- of renovatieproject? Goed idee! Maar wat als u even niet weet hoe een bepaalde fase van uw project het beste aan te pakken? Weinig aannemers zijn er dan happig op om u meteen te hulp te schieten. Dankzij de professionele begeleiding van Vrancken Bouw in Nijlen hoeft het niet zo'n vaart te lopen. Want wij adviseren u graag bij elke stap van uw bouw- of renovatieproject. Nieuwbouw van a tot z of alleen ruwbouw? Bij Vrancken Bouw staan we open voor al uw vragen.

DIY

Vraag uw offerte

Zelfbouwhulp op uw maat

Bij Vrancken Bouw in Nijlen treft u alle hulp die u nodig hebt. Een zelfwerkende patroon en vier professionele medewerkers staan u bij met raad en daad. Wilt u hulp inroepen gedurende uw volledige renovatieproject? Dat kan. Maar ook assistentie bij alleen de ruwbouw is perfect mogelijk.

Kiest u voor de zelfbouwhulp van Vrancken Bouw gedurende uw ganse nieuwbouwproject? Dan vertrouwt u niet alleen op de deskundige begeleiding van een professionele partner; u hebt bovendien recht op de 10 jaar aansprakelijkheid die een aannemer ook garandeert als hij alle werken zelf uitvoert. U krijgt dus niet alleen deskundige hulp, maar geniet ook van een bijkomende garantie. Zo bent u altijd gerust

Zelfbouwhulp nodig? Wij staan paraat!

Bij Vrancken Bouw in Nijlen bent u aan het goede adres voor professionele zelfbouwhulp bij al uw bouw- of renovatieprojecten. Neem vandaag nog contact met ons op.